Daniel Redgert skapar Instagramvänligt roséhus

I en gränd i Gamla Stan slår rosévarumärket Rosé Cuvée upp dörrarna för Stockholms första pop up-vinhus. Konceptet är framtaget av kommunikationsbyrån Redgert Comms och vinhuset kommer att gå under namnet Rosé Cuvée House.

Huset är tänkt att användas som festlokal, konferensanläggning, poddstudio och co-working space under försommaren och består av fyra våningar. Privatpersoner och företag har möjlighet att ansöka om medlemskap i huset, vilket ger tillträde till huset och inbjudningar till eventen som kommer att arrangeras där.

– Cuvée Madame House nu under de kommande veckorna ska vara skådeplatsen för massor av kul, allt från aws till poddinspelningar. Vi har redan en hel del aktiviteter inplanerade, men det finns fortfarande plats. Det är fritt fram att maila in och berätta varför just ett rosa townhouse i Gamla Stan är den perfekta platsen för ditt event, säger Anna Andrée Jeppe, VD Contemporary Wines, i ett pressmeddelande.

Möbler kommer från Beleco Market. Ska ni ha ett event eller anordna en lansering? Kontakta gärna oss så hjälper vi er, eller så kan ni gå in och hyra möbler direkt på Beleco Market genom att klicka här.

(Text och bilder publicerades först på Nöjesguiden och är lånade därifrån. Du hittar artikeln genom att klicka här).