Renew it – Abonnera på hemelektronik

Elgiganten låter kunderna abonnera på hemelektronik.

Elgiganten har infört en abonnemangstjänst för hemelektronik. ”Många vill hänga med och ta del av det allra senaste”, säger kommunikationsansvarig Jessica Wallin.

Satsningen går under namnet Renew It. Tjänsten erbjuds i kedjans fysiska varuhus sedan några veckor tillbaka.

– Teknik och produktutveckling går extremt fort i dag och många vill hänga med och ta del av den allra senaste tekniken. Långt ifrån alla har däremot möjlighet till det, säger Jessica Wallin till Market.

Med Renew It öppnas möjligheter.

– I stället för att betala hela beloppet för en ny smartphone, laptop eller surfplatta så betalar du ett fast belopp i månaden och sedan kan du uppgradera dig till en ny modell när du själv önskar, säger Jessica Wallin.

Månadsbeloppet varierar beroende på vilket produkt kunden är intresserad av.

I nuläget ingår utvalda smartphones, surfplattor och laptops. Vi på Beleco gillar att fler företag anpassar sig till nutiden och on-demand ekonomin.

 

Senaste telefonen. År efter år.

Nu är det enklare än någonsin att alltid ha den senaste, snyggaste och snabbaste telefonen! Varje år! Nice!

Senaste datorn. År efter år.

Med RENEW IT är det enklare än någonsin att alltid ha den senaste och starkaste bärbara datorn från Microsoft och Apple! Varje år!

Senaste surfplattan. År efter år.

Är du på jakt efter det senaste inom surfplattor? Med RENEW IT hos Elgiganten får du möjlighet att köpa en surfplatta eller iPad och uppgradera till ny oftare.

 

 

Text och bilder är lånade från Market och Elgiganten. Artikeln publicerades först på Market.