Volvo XC40 – Bilen du kan abonnera på

Volvo XC40 blev nyligen utsedd till årets bil i Europa. Det är Volvos första bil som någonsin vunnit det prestigefyllda priset.

I en tid av oändliga val och möjligheter, så mår vi kanske bättre om vi har färre ägodelar som kräver vår uppmärksamhet — det tror i alla fall Volvo. Med ny Volvo XC40 och Care by Volvo kan du ha en bil utan att behöva äga den. Allt du behöver ingår i ett abonnemang.

Du kan även enkelt dela med dig av din XC40. Med en ny bildelningstjänst i mobilen kan du låta dina kompisar, familjemedlemmar eller arbetskollegor få tillgång till din bil. De öppnar den med sin mobil och aktiverar då en specialnyckel som fungerar under den tid du delat ut bilen.

Tekniken i XC40 gör enligt Volvo ditt liv enklare och mer behagligt. Du kan ladda mobilen trådlöst och slipper krångla med sladdar då den även är trådlöst uppkopplad till bilen. De smarta säkerhetsfunktionerna som City Safety i XC40 hjälper de dig att undvika en kollision och skyddar dig och dina passagerare om en olycka skulle inträffa. City Safety systemet kan känna igen andra fordon, fotgängare, cyklister och stora djur på vägen framför, även i mörker, varnar dig och kan också bromsa automatiskt om det behövs.

Vi på Beleco tror Volvo XC40 har en ljus framtid framför sig. Volvos tänk med att man kan börja betala för att använda ligger helt i linje med Belecos syn på framtiden, och den on-demand ekonomi som håller på och blommar ut.

Läs mer på Volvos hemsida.

Bilder är lånade från Volvos hemsida.